Thunderbird Extensions
Apple - mac
Web iPhoto Access
Donation
Make a donation to help WiPhA development

Search




Preferences

 Count of members 29 members


Users online

( nobody )
Visits

 147728 visitors

 14 visitors online

Private
Post an answer

Thanks for taking the time to write this message.

 

Your name :

Your e-mail :

Hide your e-mail address to visitors:      

Note: the e-mail address used is protected against SPAM.

 

To receive mail notification of a reply :      

You answer to Globs who has written:


Hi,
here again, it seems that the  installer didn't do it's job at all; your missing pictures issue is all about permissions: in the wipha folder, do you have a changeperm executable with permission -rwsrwxr-x ?
It's goal is to set your photo library files and folder permissions so that wipha is allowed to access them.
It won't work is it doesn't have the "s" in it's permissions.

But what's strange is that you were able to access the images to download them. Maybe the problem is different ? You should also have a look in the apache error log (/var/log/httpd/error_log), and copy here what seems relevant to the problem.

Could you be more accurate about the filenames explanation ? I really need to understand why to install goes wrong sometimes, to improve the process. You could send me your original httpd.conf file ?

By the way, the magnifying glass doesn't work on Safari anyway with WiPhA 0.6 . I corrected that yesterday evening confused.

Your answer :

bold text  italic text  underlined text  pre formated text  text color  center text  insert a link  undo  redo  Quote 
|:-) ;-) :-)) :-) :-o :o) :-(( :-( 8-) :-p ;-(  Help


 
^ Top ^

GuppY - http://www.freeguppy.org/    Site powered by GuppY v4.5.14 2004-2005 - CeCILL Free License   GuppY - http://www.freeguppy.org/

Document generated in 0.1 second