Thunderbird Extensions
Apple - mac
Web iPhoto Access
Donation
Make a donation to help WiPhA development

Search




Preferences

 Count of members 29 members


Users online

( nobody )
Visits

 147736 visitors

 17 visitors online

Private
Post an answer

Thanks for taking the time to write this message.

 

Your name :

Your e-mail :

Hide your e-mail address to visitors:      

Note: the e-mail address used is protected against SPAM.

 

To receive mail notification of a reply :      

You answer to Hunter who has written:


Hi-

I have v1.0 successfully working on a 10.3.9 server but cannot get 2.1 working. The location of the Wipha folder is already in a protected directory so I don't really need it to be protected again. Either way I cannot access it. The realm when prompted is "WiPhA photocast" so I know WiPhA is controlling the access but nothing works, admin/admin or any of my current user logins that have access to the parent directory.

I've followed the threads regarding permissions and the .htaccess file information but nothing changes.

All the permissions have been set as described although I believe it isn't even getting that far. The Apache error log simply states
"Authenticating using checkpw failed, trying legacy method" so it appears the user/pw pair is failing. Using a pair that has access to the parent folder does not work either.

Unrelated... will WiPhA use ImageMagik if installed on the 10.3 machine?

Thanks-

Your answer :

bold text  italic text  underlined text  pre formated text  text color  center text  insert a link  undo  redo  Quote 
|:-) ;-) :-)) :-) :-o :o) :-(( :-( 8-) :-p ;-(  Help


 
^ Top ^

GuppY - http://www.freeguppy.org/    Site powered by GuppY v4.5.14 2004-2005 - CeCILL Free License   GuppY - http://www.freeguppy.org/

Document generated in 0.12 second