Donation
Make a donation to help WiPhA development

Search




Preferences

Connect again
---

Your name (or pseudo) :

Your secret code (associated with your pseudo)


 Count of members 44 members


Connected :

(nobody)
Visits

 328492 visitors

 14 visitors online

Private
forum.gifForum - Web iPhoto Access - Topic #44

Forum - Forum
Web iPhoto Access - Web iPhoto Access
- Topic # 44


active Topic # 44  Problem at installation

28/01/2006 @ 04:39
by Sweetsounds

Anonymous

visitor

I followed the instructions to the letter, but when I try to access the server, I get to a page that says "Forbidden
You don't have permission to access /~renlapal/wipha/ on this server.
Apache/1.3.33 Server at ordinateur-de-ren-lapalme.local Port 80"

I really followed the instructions exactly (used the installer, turned on the web server...). What could be causing this. Please help !
  Post an answer  Top

[]   

Start Previous one [ 1 2 ] Next one End
Answer n 21
--------
14/08/2007 @ 21:38
by Globs

Globs

Administrator

This might be either a unix permission problem on your account or on the Sites directory, or a problem with the Apache configuration.
The installer is supposed to set this properly, I can't tell  you why it didn't.

One thing the installer doesn't do because it's supposed to be correct already (standard MacOS user account config):

your home directory and the Sites directory must be drwxr-xr-x.
Write to Globs   Web site Globs Post an answer  Top
Start Previous one [ 1 2 ] Next one End
active topic active   closed topic closed   Sticky Sticky   New New message   -   Correct Correct message   Close Close topic   Make sticky Make sticky
[]
Forum Topic  Forum 


^ Top ^