Thunderbird Extensions
Apple - mac
Web iPhoto Access
Donation
Make a donation to help WiPhA development

Search




Preferences

 Count of members 29 members


Users online

( nobody )
Visits

 147705 visitors

 8 visitors online

Private
forum.gifForum - Web iPhoto Access - Topic #46


Topic #46 Installation
    by Nick - visitor
28/01/2006 @ 13:25
Anonymous
Different Nick ... probably the same problem.

I know PHP is installed and working, but when I go the PHP pages (eg admin page) in the wipha directory, the browser (Safari and Firefox) say done but simply show a blank page. I too am running PHP 5. Is this the issue?

The app looks cool and seems to be something I could use, but it's gotta work first!

Cheers

Nick
Post an answer



Answer #1 by Globs - rank ( 80 messages )
28/01/2006 @ 15:44
Globs
Hi,

not sure your issue is due to PHP5, since I would expect you to have the same errors as the other Nick wink. But I can confirm now that it won't run with PHP5. You'll need the version 4.
Site web Globs Write to Globs Post an answer

Top

Answer #2 by AdrianB - visitor
17/02/2006 @ 02:03
Anonymous
Ah, so this is why I got a blank page as well. I have the PHP5 package from entropy.ch installed. I started looking into the php files, but then it hit me, maybe there's an answer i the forums! :)

Too bad though, I really wanted to try this.
Post an answer

Top

^ Top ^

GuppY - http://www.freeguppy.org/    Site powered by GuppY v4.5.14 2004-2005 - CeCILL Free License   GuppY - http://www.freeguppy.org/

Document generated in 0.09 second