Don
Faire un don pour aider au developpement de WiPhA

Recherche




Préférences

Se reconnecter
---

Votre nom (ou pseudo) :

Votre code secret


 Nombre de membres 113 membres


Connectés :

( personne )
Visites

 1213350 visiteurs

 9 visiteurs en ligne

forum.gifForum - Web iPhoto Access - Sujet n°168

Forum - Forum
Web iPhoto Access - Web iPhoto Access
- Sujet n° 168


actif Sujet n° 168  slideshow doesnt work

le 18/12/2006 @ 12:52
par thetravellor

thetravellor



Hey, Bonjour,

Firstly, WOW, I discovered this solution on Friday and have it up and working already.

Its absolutely amazing.

I have a little problem: the slideshow feature does not appear to work, the photo doesnt load, I get a small red X in the top left corner where the photo should be. This is with safari, firefox and IE 6.

Pehaps it is my webserver, I have chosen to use "MAMP" which includes PHP5.

One noted difference between MAMP and what your product appears to require is that there is no apple_hfs module in MAMP, nor Bonjour module. Is this a big problem?

Ecrire à thetravellor   Site web thetravellor Poster une réponse  Haut
Réponse n° 1
--------
le 18/12/2006 @ 22:15
par Globs

Globs

Administrateur

would you have an url to have a look on ?
bonjour is not requird. hfs ? i don't think so either.

Have you tried wipha with the standard apache ?
Ecrire à Globs   Site web Globs Poster une réponse  Haut
actif sujet actif   clos sujet clos   Important! Important!   Nouveau Nouveau message   -   Rectifier Rectifier message   Cloturer Cloturer sujet   Remonter Remonter
[]
Catégories de discussion  Forum 


^ Haut ^